Van Dongen

        Uw tandarts in Rijswijk, tanden bleken met dé professionele methode!

Wij helpen u graag aan een “stralend witte” lach!

PrevDent heeft een professionele tandenbleekmethode die uitsluitend door tandheelkundige professionals mag worden aangeboden. Tanden bleken met PrevDent voldoet aan alle wettelijke eisen waaruit blijkt dat tanden bleken met PrevDent veilig en effectief is.

Tanden bleken met dé professionele methode!

Veilig en effectief

PrevDent heeft een professionele tandenbleekmethode die uitsluitend door tandheelkundige professionals mag worden aangeboden. Tanden bleken met PrevDent voldoet aan alle wettelijke eisen waaruit blijkt dat tanden bleken met PrevDent veilig en effectief is.

De kleur van uw tanden is bepaald door DNA

De kleur van uw tanden is bepaald door DNA, net zoals de kleur van uw haar en ogen. Wanneer we ouder worden kan de kleur van uw tanden geler worden doordat de dentine verandert. Dentine is zacht tandbeen dat zich onder het tandglazuur bevindt en de zenuw van uw tand beschermt. Dit zijn intrinsieke verkleuringen en ze gebeuren van binnen uit. Deze intrinsieke verkleuring kunnen niet worden verwijdert met anti aanslag/tandsteen tandpasta.

PrevDent Cleaning re-Whitening & repair is de professionele methode

Laat uw tanden bleken met de PrevDent Cleaning re-Whitening & Repair (CrWR) methode dan bent u in goede, professionele en bovenal veilige handen.
 Wij helpen u graag aan een “stralend witte lach”. PrevDent heeft een professionele tandenbleekmethode die uitsluitend door tandheelkundige professionals mag worden aangeboden. Tanden bleken met PrevDent voldoet aan alle wettelijke eisen waaruit blijkt dat tanden bleken met PrevDent veilig en effectief is.

 

Jaren vervuiling binnen 1 uur verwijdert!

Jaren van vervuiling ten gevolge van vrijwel alles wat u eet, drinkt en inhaleert wordt binnen een uur verwijderd. Wij kunnen uw tanden zodanig witter maken met de PrevDent bleekmethode dat zij een resultaat geeft dat 9 (!) nuances lichter kan zijn dan voor de behandeling!

Wittere tanden, in één uur. Zo eenvoudig is het.

Voorafgaand aan de behandeling wordt onderzocht of uw gebit zich leent voor een PrevDent behandeling. Dan, terwijl u relaxed, werkt de speciale foam in combinatie met de PrevDent Excellerator aan het schoner en witter maken van uw tanden.

Hoe maken wij uw tanden witter?

Er wordt voor de behandeling een foto gemaakt. Uw lippen en tandvlees worden beschermd met isolatie materiaal. De foam wordt professioneel aangebracht en geaccelereerd door een speciale lamp. Er worden zes behandel sessies uitgevoerd van 10 minuten. Als de PrevDent behandeling klaar is wordt er een ‘Na de Behandeling Foto’ gemaakt. Uw behandeling is klaar! U stapt uit de stoel met witte tanden en een stralende lach!

De methode PrevDent is volkomen veilig!

Omdat de speciale door PrevDent gebruikte foam niet door het lichaam wordt opgenomen kent het geen schadelijke neveneffecten. Dat geldt zeker in verhouding tot andere tanden bleek methoden die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn en die aanmerkelijk meer waterstofperoxide bevatten.

Meest gestelde vragen

Hoe lang blijven mijn tanden wit?

Uw tanden zijn individueel en uniek en daarom verschillen de feitelijke resultaten. Over het algemeen blijven de witmakende resultaten van PrevDent CrWR – met inachtneming van goede mondhygiëne en normale blootstelling aan verkleurende voedingsmiddelen en dranken – 2 tot 3 jaar gehandhaafd.

Is PrevDent CrWR veilig?

Jazeker! Als enige professionele tanden bleekmethode maakt PrevDent gebruik van een laag percentage waterstofperoxide (6%). Dat in combinatie met de gepatenteerde foam structuur en de excellerator maakt van PrevDent een zeer veilige methode om uw tanden weer een natuurlijke witte kleur te geven.

Doet het pijn?

Het tanden bleken procedé met PrevDent CrWR is gewoonlijk pijnloos. Een heel klein percentage mensen ervaart een lichte, doffe, “pijn” na de behandeling. Met een pijnstillend middel is die goed te bestrijden. Overigens is spoelen met lauw water vaak net zo effectief.

Is tanden bleken voor iedereen geschikt?

ijna iedereen die graag wittere tanden wil hebben kan profiteren van het gebruik deze methode. Zelfs diegenen die een zeer sterke aanslag van voedsel, tabak of tetracycline hebben. Wij kunnen adviseren wat het beste voor u is.

Hoe wit worden mijn tanden?

Met PrevDent CrWR zul je bij het ‘in-office’ bleken gemiddeld 8-9 nuances wittere tanden krijgen. De resultaten hangen uiteraard af van de genetisch bepaalde kleur van uw tanden en uw persoonlijke omstandigheden. Uiteindelijk is het doel een voor u zo’n optimaal mogelijk natuurlijke witte kleur te bereiken. De PrevDent CrWR specialist bespreekt aan de hand van de VITA kleurenshade met u wat u in uw situatie kunt verwachten. De PrevDent CrWR methode bleekt niet door de natuurlijke kleur van de tand heen. Vraag bij uw specialist naar aanvullende mogelijkheden als u wittere tanden wil dan de natuurlijke kleur.

Wie wil er niet stralend uitzien, u zult zien dat uw zelfbewustzijn groter wordt als u met een gerust hart een stralende lach kunt laten zien! Witte tanden zorgen voor een jonge en gezonde uitstraling.

Contact formulier

8 + 3 =

Adres

Prins Hendriklaan 4

Telefoon

070-3909380

Email

assistenten@tandartspraktijkvandongen.nl